Foto 2014  - Iris Jaspers 8 jaar -  mijn eerste podium optreden

Over mij

 

'Ik ben Iris Jaspers 18 jaar uit Gelderland en in mijn dagelijkse leven ga ik naar het MBO Sport & Bewegen.

Daarnaast geef ik les aan kinderen in de acrobatiek, paal en aerial hoop. Het is erg leuk om mijn passie te mogen delen met anderen.

Op mijn 3e jaar startte ik met peuter gym en ging daarna turnen. Rond mijn 8e jaar stapte ik over naar de acro gymnastiek bij SV Doto en inmiddels beoefen ik al 9 jaar de paal- & aerial sport.

De combinatie van acrobatiek, dans en show is enorm veelzijdig waardoor ik mijzelf steeds verder kan en mag ontwikkelen.

Al vroeg stond ik met veel plezier op het podium deed ik mee aan optredens, shows en wedstrijden.

Hierboven een foto van mijn optreden voor acro gymnastiek op een middelbare school toen ik 8 jaar oud was. 

Mijn eerste televisie optreden was bij Hollands Got Talent in 2020.

 

Sinds 2019 doe ik mee aan de Nederlandse Kampioenschappen (NK) georganiseerd door de DAPF en in 2021 werd ik wereldkampioen tijdens de online wereldkampioenschappen (WK) van 2021 georganiseerd door de IPSF.  In 2022 heb ik mijn twee Nederlandse titels weten te behouden. Behaalde ik een zilveren medaille op het WK en stond ik op nummer 1 van de wereldranglijst voor deze categorie. In 2023 heb ik ervoor gekozen om aan slechts 1 discipline mee te doen in verband met mijn examenjaar. Ik werd opnieuw Nederlands Kampioen en werd 3e tijdens de Wereld Kampioenschappen in Polen in de categorie Artistic Aerial Hoop.      

   

Trots dat ik in 2024 opnieuw Nederlands Kampioen ben geworden, nu in de senioren klasse in de categorie Aerial Hoop Sports Duo samen met Demi Brama. En behaalde ik een 3e plaats in de categorie Artistic Aerial Hoop Senioren op de Nederlandse Kampioenschappen.

 

Dankbaar dat ik een Lupit Pole Angel ben geworden en dat ik Lupit Pole's kwalitatief hoogwaardige producten mag gebruiken om te trainen. En overweeg jij om een product van Lupit Pole te bestellen vergeet dan niet met mij contact op te nemen voor een korting.

Wil jij nog meer aan mij vragen of over mij weten, neem dan gerust contact met mij op.

Ik ben graag bereid je vragen te beantwoorden.' 

 

Groetjes,

Iris

 

***